utorak, jun 22, 2021
Text Size

Aktuelnosti

Međunarodni sajam šumarstva Jönköping

Svake četiri godine u Jönköpingu u Švedskoj se održava međunarodni sajam šumarstva.

Ove godine učestvovalo 555 izlagača iz 28 zemalja koji su predstavili svoje nove proizvode, a sajam je posjetilo 50000 posjetilaca iz raznih djelova svijeta što ga s pravom svrstava u najveći sajam šumarstva u svijetu.

Elmia Wood se održava u potpunosti u šumi gdje se mogu vidjeti i testirati šumske mašine i alati u njihovom prirodnom okruženju.

Elmia Wood 2017 u brojkama:

- 555 izlagača iz 28 zemalja, od kojih je 200 prisustvalo prvi put.
- 85.000 m² štand prostora
- 7 km. šumska staza
- 131.000 m² demo područja na kojima su prikazane šumske mašine
- 143 velike šumske mašine koje su predstavljene duž izložbenih staza

 

Opširnije...

Međunarodni sajam šumarstva Luzern

 

Međunarodni sajam šumarstva 24. FORSTMESSE LUZERN 17-20. avgusta 2017. godine

Opširnije...

Skupština akcionara

Осма ванредна сједница Скупштине акционара

На основу члана 268. Закона о привредним друштвима („Службени гласник Републике Српске“, број 127/08, 58/09 и 100/11) и члана 62. Статута „Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука, Надзорни одбор, на Тридесетдругој сједници, одржаној 05.12.2016. године, донио је Одлуку број: 2437/16, на основу које


С А З И В А
Осму ванредну сједницу Скупштине акционара
„Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука

Осма ванредна сједница Скупштине акционара „Индустријске плантаже“ а.д. Бања Лука, одржаће се 23.12.2016. године (петак), са почетком у 12,00 часова, у просторијама Управе Друштва, ул. Вељка Млађеновића бб, Бања Лука.

Opširnije...

Klagenfurt 54. međunarodni sajam drveta

U periodu od 01. do 04. septembra 2016. godine u Klagenfurtu je održan 54. Sajam drveta i Sajam drveta i gradnje.

S više od 500 specijalizovanih izlagača iz 20 zemalja, sajam drveta je jedan od najznačajnijih ali i najstarijih izložbenih sajmova u Evropi. Sajam je namijenjen drvoprerađivačima i svim predstavnicima iz sektora menadžmenta i inženjeringa u šumarstvu, tehnologija drvoprerade, sistema gradnje drvnih konstrukcija, bioenergije i tehnologija za očuvanje okoline za srednju, južnu i istočnu Evropu.Međunarodni sajam drveta i Sajam drveta i gradnje kao stručni sajam za područje šumarstva i drvne industrije je zapravo jedini Sajam koji uključuje cjelokupni lanac od drveta do masovne proizvodnje. Stručni kadar ,, Industrijske plantaže ” a.d. je posjetio sajam i upoznao se sa najnovijim dostignućima iz oblasti tehnologija šumastva.

Opširnije...

UPOZNAVANJE NA OPASNOST OD MINA


Upozoravanje na mine predstavlja jednu od  komponenti protivminskog djelovanja sa osnovnim ciljem da kroz edukaciju, informisanje putem medija ili direktnim kontaktom sa rizičnim ciljnim grupama podigne svijest o opasnosti od mina, smanji mogućnost novih nesreća i ukaže na dugoročnost opasnosti od mina i eksplozivna sredstva zaostala iz rata . Ciljne grupe ovog programa su djeca, povratnici i druge rizične kateogrije (lovci, ribolovci, šumski radnici, sakupljači šumskih plodova i dr.).

Opširnije...

Još članaka...

Strana 3 od 5

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>