utorak, mart 19, 2024
Text Size

Aktuelnosti

„Малољетници у сукобу са законом“

Дана 30.05.2016. године, представници „Индустријских плантажа“ а.д. Бања Лука су активно учествовали на састанку назива „Малољетници у сукобу са законом“, у оквиру пројекта израде приједлога критеријума за одабир правних лица за провођење васпитне препоруке и/или посебне обавезе „рад без накнаде у корист хуманитарне организације...“, а које се имају примјењивати на малољетне учиниоце кривичних дјела. Наведени пројекат је проведен под покровитељством УНИЦЕФ-а.

Opširnije...

Škola u prirodi

Dana 27.05.2016. godine u RJ Dubrava, organizovana je škola u prirodi za učenike petog razreda Osnovne škole ,, Petar Petrović Njegoš ” Banja Luka, a u cilju podizanja svijesti djece na temu očuvanja životne sredine, opštekorisnih funkcija šume i ekoloških aspekata.

Svi prisutni polaznici na kraju edukacije su imali obavezu da posade simbolično po jednu sadnicu u školskom dvorištu u cilju ozelenjavanja svoje sredine.

Uz prigodan sportski program, druženje je privedeno kraju u poslijepodnevnim časovima.

PREZENTACIJA ŠUMSKOG ZGLOBNOG TRAKTORA

Predstavnici ,, Industrijske plantaže ” а.d.u pratnji firme ,, Parkelj” d.o.o.Banja Lukasu 03.11.2015. godine u Ljubljani prisustvovali prezentaciji zglobnog traktora Timberhawk i Forwardera najnovije generacije iz programa John Deere Tiberjack , a u organizaciji preduzeća „Tehnogozd” d.o.o. Ljubljana, koji je ujedno i ovlašteni distributer i serviser navedenog preduzeća na području bivše Jugoslavije i Albanije.

SAJAM ŠUMARSTVA AUSTROFOMA 2015

U period od 06-08. oktobra 2015. godine u šunariji Stift Schlägl- Hochficht u Austriji je 12. put održan sajam šumarstva i šumarske opreme Austrofoma 2015.

Opširnije...

MEĐUNARODNI SAJAM ŠUMARSTVA I ŠUMARSKE TEHNIKE – INTERFORST 2014.

Dana 16-20 jula 2014. godine u Minhenu je održan Međunarodni sajam šumarstva i šumarske tehnike – Interforst 2014.

To je vodeći međunarodni sajam šumarstva koji predstavlja simbol inovacija na području šumarske tehnologije na kojem su predstavljene raznovrsnosti šumarske industrije od pošumljavanja , sječe do pilane.

Sajam se održava od 1970. godine, a ove godine je obilježilo svoje 12-to izdanje. Sljedeći sajam se održava 2018.godine.

Sajam se održava u jednom od najmodernijih izložbenih centara u svijetu sa više od 70.000 m2 bruto površine, gdje je bilo predstavljeno 450 izlagača iz 27 zemalja, a najviše iz Njemačke, zatim iz Finske, Francuske, Italije, Holandije, Austrije Švedske i Švicarske, gdje su predstavljeni najnoviji proizvodi iz oblasti šumarstva.

Opširnije...

SKUPŠTINA AKCIONARA

BANJA LUKA 30.06.2014.

SKUPŠTINA AKCIONARA "INDUSTRIJSKE PLANTAŽE" a.d.

Još članaka...

Strana 5 od 6

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeća > Kraj >>