petak, april 26, 2024
Text Size

Aktuelnosti

MEĐUNARODNI SAJAM ŠUMARSTVA, POLJOPRIVREDE I LOVA 08-12.04.2018.

Međunarodni sajam poljoprivredne tehnologije TECHAGRO, zajedno s Međunarodnim sajmom šumarstva i lova SILVA REGINA i sajmom BIOMASS obnovljivih izvora energije u poljoprivredi i šumarstvu održan je na izložbenom centru Brno od 8. do 12. aprila 2018. Svim ovim sajmovima zajedno su prisustvovali 724 firme iz 37 zemalja na površini od 87.000 kvadratnih metara.

Opširnije...

PREZENTACIJA INOVATIVNIH RJEŠENJA U PROIZVODNJI BIOMASE

Dana 30.10.2017. godine inžinjerski kadar ,, Industrijske plantaže ” a.d. Banja Luka je na poziv njemačke forme ,, Demmel Sixtus AG ” prisustvovao prezentaciji eksploatacije biomase u gazdinstvu Cernik ,, JP Hrvatske šume” Nova Gradiška i u Dvoru na Uni gdje se obavlja kompletan proces u proizvodnje biomase, od čišćenja devastiranih površina do pošumljavanja potpuno obrađenih površina. Sa predstavnicima njemačke firme se razgovaralo o mogućnostima implementacije iskustava i korištenje mehanizacije u našim uslovima za dobijanje konačnog proizvoda – sječke.

Opširnije...

Odluke

SAJAM ŠUMARSTVA - ZIZIN 28-30.09.2017.

U šumama Karpata u blizini Brašova, Rumunija, u periodu od 28. do 30.09.2017. godine, održano je drugo izdanje Forest Romania.

Pored susretljivosti i ljubaznosti domaćina, upoznavanja sa gazdovanjem u rumunskim šumama i razmjene iskustava, posjetioci su, osim izložbenog dijela, mogli vidjeti i demostraciju mašina u šumi.

Ovogodišnje izdanje Forest Romania se fokusiralo na načine sadnje i pravilno upravljanje šumama, te primjenu mašina za preradu i korištenje biomase.

 

Opširnije...

Još članaka...

Strana 3 od 7

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>

Plantaže

Preduzeće "Industrijske plantaže" na svojim posjedima proizvodi visokokvalitetne sadnice i proizvode od drveta.

Više o tome

Organizaciona struktura

Saznajte više o organizacionoj strukturi i menandžmentu preduzeća "Industrijske plantaže" a.d.

Više o tome

Istraživanje

Preduzeće "Industrijske plantaže" ima razvijenu saradnju sa raznim naučnim i istraživačkim institucijama.

Više o tome